makelaardij o.g.
HomeAankoopbegeleidingTaxatieContactLinksReferenties
Referenties

 

Naam Commentaar Datum
Vivian en Anne Kees AvE makelaardij heeft ons uitstekend geholpen met het gehele proces dat hoort bij het kopen van ons huis. Dit varieerde van het meegaan bij bezichtigingen, het uitbrengen van een bod met een bij ons passende onderhandelingstactiek tot alles wat er bij kwam kijken nadat het bod was geaccepteerd.
Kortom: wij zijn zeer goed geholpen door AvE makelaardij en zullen bij een eventuele verkoop of aankoop van een nieuwe woning zonder twijfel AvE makelaardij wederom inschakelen!
24-05-2012
Monique

Bertus heeft een duidelijk en goed uitgevoerd taxatierapport geleverd. Binnen afgesproken tijd in ontvangst

08-05-2012
Tim en Eva

AvE makelaars heeft ons goed wegwijs gemaakt in alles wat er komt kijken bij het aanschaffen van ons eerste huis.
Door de begeleiding die we gehad hebben op het gebied van waardebepaling, koopcontract, biedingen, ontbindende voorwaarden hebben we ons kooptraject goed en verantwoord kunnen uitvoeren. AvE makelaar zorgt er voor dat alles goed geregeld is en minstens zo belangrijk: dat je ook zelf alle relevante zaken op een rijtje hebt en goed begrijpt.

08-01-2012
Paula en Bart Bertus heeft ons erg goed geholpen bij de aankoop van ons eerste huis. Hij neemt echt de tijd voor je en is altijd bereikbaar. Ook bij de onderhandelingen heeft hij er voor ons flink wat uitgehaald. Bij ons volgende huis zullen we AvEmakelaardij weer benaderen. 01-01-2012
HomeAankoopbegeleidingTaxatieContactLinksReferenties