makelaardij o.g.
HomeAankoopbegeleidingTaxatieContactLinksReferenties
Aankoopbegeleiding

Ik  richt me voornamelijk op het begeleiden van jonge mensen die voor de eerste keer een huis willen kopen. De aanschaf van een huis is voor velen een behoorlijke stap die genomen moet worden. Vaak dient er geld geleend te worden in de vorm van een hypotheek. Als je bedenkt dat de looptijd van een hypotheek veelal 30 jr. bedraagt, dan zal het duidelijk zijn dat een dergelijk besluit niet lichtvaardig wordt genomen.

Met de huidige communicatiemiddelen  in combinatie met de kopersmarkt (meer aanbod dan vraag naar koopwoningen) zijn potentiële kopers zelf prima in staat een woning te zoeken  die bij hen past. Diensten die ik aan kan bieden zijn in tijdvolgorde genoemd: -waardebepaling-recherchewerk-beoordeling van de bouwkundige staat-prijsonderhandeling-beoordeling van het koopcontract-adviezen voor het verkrijgen van een hypotheek-waar moet je aan denken bij de oplevering?-wat zijn de belangrijke zaken bij de eigendomsoverdracht bij de notaris?-nazorg m.b.t. bijvoorbeeld verborgen gebreken.

Uiteraard sta ik ook open voor begeleiding van de meer ervaren potentiële kopers.  Ik kan me voorstellen dat het handig is een makelaar in te schakelen als u een huis wilt kopen in een voor u onbekende omgeving.

HomeAankoopbegeleidingTaxatieContactLinksReferenties